2022-08-06
朋友话出左新Menu, 有新菜式好正, 即刻约同事lunch一行三人去试新嘢,今次第二次帮衬,必定会再encore! 😆😆👍🏻👍🏻😊😊!一黎店主介绍左个Caprese Salad,仲加咗Parma Ham, 中间个Burrata Cheese 好柔软,口感好正,我特别钟意个黑醋甜甜地唔会抢喉,店主话自家调过,好啱我口味呀!😋同事又点左个烟鸭胸辣茄酱意粉,谂住冇乜特别,食落有惊喜,个sause辣辣地,而辣度适中,好开胃,唔会有‘闷’感觉,好好食!👍🏻😋另外又叫左一个Prawn Thermidor Fusilli, 好好味,个cheese cream 酱好浓好正,虾又弹牙好味,都系𠮶句,好味!😍隔离饭香,见隔离食紧个炸蘑菇嘅物体,紧系试吓啦。呢个炸白蘑菇我觉得系必食,个蘑菇咬落去系juicy, 再加个黑松露酱,简直冇得输,本身钟意食香口野,又钟意菇同黑松露酱,一次过满足晒三个愿望,呢个一定会encore🥰😎!甜品今次试咗店主推介homemade cheeses cake, 谂住系啲死实质地cheese cake, 点之又有惊喜,佢系棉密得来软熟,口感有啲似雪糕咁滑,味道好香cheese😬,
甜品今次试咗店主推介homemade cheeses cake, 谂住系啲死实质地cheese cake, 点之又有惊喜,佢系棉密得来软熟,口感有啲似雪糕咁滑,味道好香cheese😬,店主话用左比一般高比例嘅cream cheese去做,一个字”好正”!
呢餐lunch好完满,好满足,成餐听得最多系”wa,好食wo”, ”正wo”, ”好味呀!”….🥰☺️!
整体每样都好好味,感到店主好有heart,对食材有要求,都系用啲比较靓/贵材料,所以觉得性价比高!最重要系冷气够凉,环境好舒服😬