2022-10-07
之前经过见到呢间cafe 就bookmark 左 今日终于有机会黎试啦✨日式卡邦尼意太面 $138用日式拉面做嘅意粉 味道浓郁 好挂汁 都食到啲面粉香👍👍 佢用左日式嘅烧豚角五花 咬落好香浓嘅肉味 西班牙香肠辣辣地咁都好惹味😋😋 ✨黄 $128佢系苹果咖哩汁 我觉得个咖哩汁味道同稠身度都调得啱啱好 唔会太稠身太咸 非常香🤤🤤🤤 平时唔钟意食沾面嘅我都觉得呢个沾面好食 🍹Sunset $62好靓好打卡able 都好饮👍👍 柠檬味比较重 有啲soda 有汽 食完啲漏嘅野饮落好fresh 可以中和返下😋🍻自家半生瓜手工啤酒 $68真系几重苦瓜味 我觉得有啲苦🤣🤣 因为我本身都唔钟意食苦瓜所以麻麻地呢个总括来讲呢间嘢食物味道好有惊喜 会有想回头帮衬嘅冲动👍👍👍仲有个前菜送 系蛋黄酱青瓜 都几好食 环境虽然唔算大 都好舒服 不过如果有位放袋会更好味道❤️❤️❤️❤️❤️抵食❤️❤️❤️服务❤️❤️❤️💔环境❤️❤️❤️💔💰午餐人均~$200✅再帮衬
✨日式卡邦尼意太面 $138
✨黄 $128