2023-01-17 141 浏览
今日放工,同个friend去happy hour+dinner. 呢次去好耐都无去过嘅诺士佛台。一落楼梯就见到呢间1 backdoor, 见座位阔落就入去试下。一坐低就先order左两杯我最爱嘅Hoegaarden, 之后见menu上嘅食物价钱都普偏较平,于是就order左几款助酒食物薯条•自家芥末•松露酱 🍟$68薯条份量比较多,炸得比较香脆,好够热,系啱啱炸好果种,附有三种酱:松露酱,自家芥末(有d似他他酱), 及茄汁,三种酱都好食,薯条一条不留龙田鸡中翼串 $38西元烧鸡软骨串 $38柚子黑椒鸡肾串 $38三种串都整到好似日本居酒屋串烧,烧到啱啱好,不会太干,又腌得好野,尤其系烧鸡翼,一定要试! 最后,惊唔够饱order左个意粉脆皮鸭胸•明太子忌廉•意大利粉🍝 $138鸭胸嫩滑,意粉好creamy, 同明太子鲜味好夹,因为有忌廉cover, 即使隔了一段时间,意粉都保持热度。呢个鸭胸明太子意粉真系好好食,又系必order!最后一提系佢地服务态度好好,waiter同waitress都好主动,环境令人舒服,真心值得推介

薯条•自家芥末•松露酱 🍟$68

龙田鸡中翼串 $38

西元烧鸡软骨串 $38

柚子黑椒鸡肾串 $38

最后,惊唔够饱order左个意粉
脆皮鸭胸•明太子忌廉•意大利粉🍝 $138

最后一提系佢地服务态度好好,waiterwaitress都好主动,环境令人舒服,真心值得推介