2017-12-21
网上见到呢间既食评都几极端,有人话好好食,亦都有人觉得麻麻地,于是我同女朋友都抱著半信半疑既心态黎试。我地叫咗成台最钟意既野食,试完真系觉得不得了,只能说好正!好满足!下次一定叫埋其他朋友过黎食首先佢环境好唔错,唔讲以为自己真系去咗日本,可能系因为我地太夜黎,已经开始冇乜人,我地好幸运地被安排到一间房,私隐度极高,最啱情侣拍拖二人世界白饭原本睇menu以为碗饭会好细,所以两个人一共嗌咗三碗,但系原来佢装到好满㗎!所以细食既朋友一定要小心明太子牛油烧鱿鱼须本身我自己就好钟意食鱿鱼须,所以呢个对我黎讲系必点既!鱿鱼须烧到啱啱好,好弹牙而且唔韧,配合埋明太子同牛油,非常好食!香酥鸡软骨同我地平时系街边买到既鸡软骨好唔同,鸡软骨炸得非常脆,而且好香口,真系多多我都食得落鸡肾/带子串烧佢好好多串烧选择,我地件咗鸡肾同埋带子,呢两款串烧净系卖相已经好吸引,烧到表面微焦,滴埋柠檬汁落去,味道好食过街边个d好多醋鲭鱼系menu见到卖相好吸引,于是毫不犹豫就叫咗,果然冇令我地失望,柠檬汁同鲭鱼既经典配合,完完全全食到鲭鱼既鲜味,而且肉质结实,非常满足炸明太子鸡翼网上见到有人推介,点都要试一试。鸡翼皮脆肉
白饭
明太子牛油烧鱿鱼须
香酥鸡软骨
鸡肾/带子串烧
醋鲭鱼
炸明太子鸡翼
网上见到有人推介,点都要试一试。鸡翼皮脆肉嫩,包住满满既明太子,一啖咬落去就feel到幸福既感觉,连平时唔食鸡翼尖既我都食到干干净净
柠檬苏打
杯嘢虽然冇一片片既柠檬,但系饮落去依然有淡淡既柠檬香,好fresh,十分推介
甜瓜冷糕小丸子
最后点少得甜品,小丸子好弹牙,一d都唔粉,雪糕同小丸子完美配合,令口感充满层次,一试难忘