2020-07-19 36 浏览
依排wfh,少左出街,一个月都唔知饮唔饮到一杯我至爱既珍珠奶茶😫,前几日约左个fd去观塘lunch,行过少少就见到酸奶君,之前成日话想试左好耐都未试到,今次终于比我一尝佢既滋味!可以媲美珍奶!益生蜜桃君(HK$40)上层系蜜桃沙冰、中层系yogurt、底层系果肉🤤之前睇其他foodie post既相系粉红色家,点知我个杯唔系,肤浅既我当然有丁点失望🤦🏻‍♀️,但饮落即刻原谅左佢🤣😂好fresh,好多果肉,同酸奶好夹,又唔会好甜,👍🏻推介!益生红果果(HK$40)红果果即系红肉火龙果,上层系火龙果沙冰、下层就系yogurt,火龙果味唔太突出,Yogurt味有少少盖过左佢,但冰冻既沙冰好fresh同好解渴🥰!味道亦唔会好甜!都好唔错呢!

益生蜜桃君

益生红果果