2022-08-11
❤️听朋友讲过好多次话哩间餐厅嘅冰镇咕噜肉系必食👍🏻仲要提早预订,今次我哋仲订左两份✌🏻。🍴餐厅空间唔算大,枱同枱之间仲有啲逼,系有冷气嘅大排档style,叫野食落单要好大声先得🤣交比同行嘅朋友啦👍🏻同埋当日我地坐喺门口位,仲附送左冷气机一直滴水😌btw啲职员姨姨好好人好nice👍🏻👍🏻。▶️一开始叫左杯冻柠茶🍹一上枱𠮶下呆左,超巨型啊😳饮一杯等于饮左一排咁😳😳👇🏻👇🏻前菜小食叫左尖椒糖心皮蛋,由于本人麻麻地皮蛋,比唔到意见😆净系觉得啲颜色好靓!同埋泡椒凤爪,够晒腍好入味!啱晒冇乜牙力嘅人👍🏻👇🏻辣辣花螺,肉厚又入味!食过番寻味再叫多份,啲辣汁好啱捞饭食😋👇🏻炒花甲都系必食!不过份量有啲少,而且冇乜肉。唔紧要,可以留肚食其他野😋👇🏻哩碟就系大家大推嘅咕噜肉啦👏🏻不过本人唔系好中意食,净系觉得佢啲炸粉好出色👍🏻够晒脆!👇🏻水煮牛好浓味好辣🌶啲牛肉厚得来好嫩滑,一啲都唔老,仲有啲配菜送饭一流👍🏻👇🏻食完牛先上酸菜鱼,个味觉已经辣到冇左🥵唔系好食得出鱼嘅味道,到后面先食到少少酸,鱼肉又系好厚好滑,一啲都唔鞋!仲有好多芽菜好正😋。🈵最后再上埋另一份咕噜肉,叫多份小炒皇同埋啫啫通菜煲🥘太好食嘅关系一
冰镇咕噜肉
水煮牛
酸菜鱼
。
🈵最后再上埋另一份咕噜肉,叫多份小炒皇同埋啫啫通菜煲🥘太好食嘅关系一上枱就被扫清光😆总结以上,真系值得再去食!一定会再去食😋