2022-09-04 597 浏览
作为荃湾街坊同埋海滨嘅居民,我觉得阿甘车仔面绝对比得上出边一啲好多人排队嘅车仔面店。虽然住喺附近,但我间唔中都钟意堂食多过外买。因为佢嘅舖头好干净好舒适,我特别钟意自己一个坐喺近玻璃窗位置既高枱,感觉都几休闲。佢嘅车仔面可以拣汤面或者捞面,两个选择都非常美味,𩠌选择唔算话好多,但每样都好美味。萝卜,鸡肾,芹菜饺,生菜,蝴蝶腩,鸡翼,呢几样我成日都嗌,都系我嘅favourite 。佢既罗白好谂,好juicy , 同埋无渣,鸡肾既调味亦都系岩岩好。至于水饺系佢地招牌食品,有时想减淀粉质,我会叫净饺,非常推介。车仔面仲可以加卤水或者腩汁,佢嘅辣酱亦都好香。叫车仔面仲可以以优惠价配饮品,有豆浆,凉茶,汽水,满足晒各种需要,推介大家黎试下。