招聘中
$18,000+
月薪 (面议)
2024-06-09 32 浏览
~ 招牌三宝牛肉面 ($82) 🍜呢款有红烧汤底同麻辣汤底两种选择🤓,枱面仲有自家制辣油🌶️同自家制既黄牛油🧈添。建议先食原味再加黄牛油增香😙,咁就可以试哂两种味啦😜。取自台湾嘅牛腱肉煮得好入味得黎又有咬口🐮,牛筋,牛肚甚至个面都好出色呀😋。~ 小胖招牌猪扒葱油干拌面 ($52)🍝干拌面好香口而且葱油调配得好惹味🤤,干拌面既面质比汤面更加爽滑👍🏻。猪扒都唔错😌,不过对比起个面就失色咗少少haha🤣,钟意食面既朋友一定要试吓😎。~ 夜市盐酥鸡 ($32)🍗盐酥鸡外面既炸粉够薄👍🏻,鸡肉都保持到幼嫩既口感😙,食完都唔会觉得好油几推介🙌。~ 古坑冰咖啡 ($28) ☕️台湾原生种既咖啡又点可以唔试🤪,入口咖啡香气好出😚,又唔会因为太浓而有涩既口感😌。叫咗少甜,甜度岩岩好🤓。
~ 招牌三宝牛肉面 ($82) 🍜

~ 小胖招牌猪扒葱油干拌面 ($52)🍝