2013-05-06
睇左咁耐 钟意都要写哩间食过几次 都唔错 但今次比佢个鸡泡鱼干激发左我上黎写番篇野首先当然食左丸先啦讲起丸 佢D丸比起出面唔会烧到干哂 个医都几好娃娃菜就一定要试下 其实烧菜无咩咁特别 只要用心就好味 因为老细会好细心张D酱汁搽满哂系D菜度 唔似出面扬两扬 一定浸落去喊得济老细再黎个新产品 日式饺子 泡菜饺子 同小肉包老实讲 烧饺子就真系无乜特别 但烧得几香口但个小肉包就真系有特别 特别多汁.... 一咬就喷到成枱系 唔系夸张 所以大家小心!!中场就紧系黎肉类啦!!所有肉类一食就知系有掩过 唔会一阵雪味我本人钟意既当然系牛柳啦 唔会只靠出面既味粉 系肉入面都有味道个鸡软骨都系 食落口除左爽脆 因为有少少膏 所以特别甘香之后黎个茄子今次唔知系唔系蒜多得济 有少少"拿"口酱油就少左d 味道淡左少少但老板好细心 会介到细细旧比我主角当然最后出场以为我每次都会叫既系烧鱿鱼因为佢既鱿鱼系比出面果d厚身烧完耐左都唔会干哂硬哂因为厚身 食落去会比较香鱿鱼味同淋d 唔似出面食"干尸"咁当我以为完既时候 老板居然拿出一块 鸡泡鱼干
睇左咁耐 钟意都要写
但老板好细心 会介到细细旧比我
以为我每次都会叫既系烧鱿鱼
因为佢既鱿鱼系比出面果d厚身烧完耐左都唔会干哂硬哂
因为厚身 食落去会比较香鱿鱼味同淋d 唔似出面食"干尸"咁
仲话包我有惊起 我心谂鸡泡鱼干姐 咪又系咁 出面成街都系啦 有几劲姐
当我想放入口时 老板话仲有个独门酱汁 我点一点 fing一fing 放入口
Ooooooooooooooooooo 好过隐 酱汁应该由主要既WASABE 酸酸地 又有甜甜地 又辣辣地几种酱沟埋一齐
我好耐都未试过食野有惊起 哩个我推荐大家要一试!!