2018-08-23 15 浏览
本身对于呢一个冇乜兴趣,但系晚上又唔知食乜。喺朗豪坊睇完戏,于是就试一试睇吓喺food court 揾唔揾到位啦! 竟然比我地揾到个吧枱㖞!咁就一于试吓新野啦! 见到个餐牌有黑松露手撕鸡葱油饭,已经觉得好吸引!原来唔系净系食烧鹅价钱仲要系$48超平! 男朋友就叫咗个叉烧蛋饭,两碗无论卖相同味道都好好! 当然叉烧唔系惊为天人,但系以呢个价钱来讲真系算唔错!好食过好多地方!仲要有好多件叉烧!我叫𠮶个黑松露手撕鸡葱油饭我觉得好好味! 手撕鸡都有好多而且黑松露系好平均咁样分布喺啲鸡丝上边可以食到每一啖都有黑松露味!个饭绿色已经吸引左!再加埋啲姜蓉简直一绝 好似好夸张咁!但我真系觉得好好味!所以话$48绝对超值一定会为呢一个饭再返嚟食!
而且黑松露系好平均咁样分布喺啲鸡丝上边
好似好夸张咁!但我真系觉得好好味!所以话$48绝对超值
一定会为呢一个饭再返嚟食!
2018-08-19