2018-08-24
黎到佐敦,行左转庙街之后觉得有啲肚饿,天气太热又唔想食街边大排档,咁岩行行下就经过呢间♥Bigger Burger Cafe♥!一见到个名就知佢主要系食Burger啦🍔不过佢都有唔同既选择可以拣。一打开门个装修都几得意,佢系西式带点复古既装修,场内唔系太光猛💡暗暗地反而有种情调,我觉我好适合黎呢到拍拖食下饭。望望个餐牌,佢有好多唁同配搭既汉堡,而且每个配搭都好特别😳唔系净系得牛肉加块芝士咁简单,佢系有估你唔到既软壳蟹🦀,鹅肝,蓝芝士等等特别既食材黎做配搭,款式有好多,都几难拣,因为样样都好想食😋呢到仲好贴心有素食既汉堡比素食者选择,款式仲要唔系差架,一样都系好吸引!除左汉堡,仲会有饭同意粉可以食,真系好多元化🍝钟意饮酒既朋友,呢到同样有好多唔同酒精饮料,可以边饮边食实在系人生一大乐事呀🍻蓝色海洋菠萝梳打 $48一出场就系呢杯蓝色海洋菠萝梳打🍸黄黄蓝蓝比佢啲颜色吸引住,颜色配搭望落去好靓好舒服。味道有少少酸酸地,好开胃,而且好解渴。佢入面仲有啲菠萝肉系到,好甜好好味🍍鹅肝牛肉汉堡 $128一睇就觉得佢既卖相好靓,呢到既汉堡仲有个特别之处,就系佢既汉堡都系比较大份,影返张相打卡系必做既事📸
不过佢都有唔同既选择可以拣。 一打开门个装修都几得意,佢系西式带点复古既装修,场内唔系太光猛💡
暗暗地反而有种情调,我觉我好适合黎呢到拍拖食下饭。 望望个餐牌,佢有好多唁同配搭既汉堡,而且每个配搭都好特别😳唔系净系得牛肉加块芝士咁简单,
都几难拣,因为样样都好想食😋呢到仲好贴心有素食既汉堡比素食者选择, 款式仲要唔系差架,一样都系好吸引!除左汉堡,仲会有饭同意粉可以食,真系好多元化🍝 钟意饮酒既朋友,呢到同样有好多唔同酒精饮料,可以边饮边食实在系人生一大乐事呀🍻 蓝色海洋菠萝梳打 $48
一出场就系呢杯蓝色海洋菠萝梳打🍸
黄黄蓝蓝比佢啲颜色吸引住,颜色配搭望落去好靓好舒服。
佢入面仲有啲菠萝肉系到,好甜好好味🍍
影返张相打卡系必做既事📸📸
唔知系刻意定系点,鹅肝比我想像中有少少冻,不过无论系口感同味道都好好,同成个汉堡都好夹👍🏻
牛肉仲好香口,比起出面大型连锁店果啲真系无得比👏🏻👏🏻
以呢个质素既汉堡,呢个价钱都算系值得,大家可以试试。
另一推介既款式就有呢个牛肝菌意大利饭💕
份量都几大碟,未食已经闻到好香~~~
个饭系比较杰身,不过食哂成个饭都唔会觉得好腻。
本身钟意食菇既朋友就唔好错过呢个饭呀!
仲有啲香草系上面,真系令到个饭好好食👍🏻