2017-01-30 319 浏览
年初一去拜完年,夜晚三个去食晚饭,旺角人来人往嘅街道要揾饭食应该都几难,所以放弃咗中餐,之前我都去过一风堂食过,都ok㗎!一去到门口已见超多人,攞咗飞留个电话,去一去埋个厕所就打俾我话就快有位,等一阵就有位。服务员和食物质素竟然咁忙都几好,出乎意料之外!拉面有软硬度选择,我们三个都选唔同,整出嚟又真系有唔同㖞!但我们较不喜欢最幼嘅面条⋯饺子一啖一口,几好食,我钟意饺子面多葱花仲有一个炸鱿鱼,只需三十八蚊,不太油也不太硬,也是值得一试。每碗拉面可加二十蚊有朱古力蛋糕,我们三个都加咗,几好食㖞,几有朱古力味,但要等耐小小先出到⋯⋯但只加二十蚊,真系值得食地点系朗豪坊方便又唔使等太耐,真系可以得闲去食吓
地点系朗豪坊方便又唔使等太耐,真系可以得闲去食吓
2017-01-28
  • 特制东京酱油