前一日同男朋友去完staycation, check out 之后系海之恋行街经过见到又未食lunch 所以就入去试下。我地先系门口睇左menu 拣好食咩再入店order, 买完就可以坐低。因为系即叫即做,所以要啲时间,等吓都值得既。不过可能因为系星期六,中午12点几坐爆左人,好彩近门口有张高枱岩岩好有位,座位普遍不太舒适,不过窗边位置有得望街(系有太阳时比较晒)。好啦讲返食物,我地叫左个软壳蟹toast 加左个鸡粒同饮品套餐(我地饮品叫左coke,所以瘪乜好分享)。 个toast 入面有只炒蛋,都几嫩滑,仲有啲蛋汁。仲有啲菜同埋半个小青柠比我地滴落软壳蟹到。至于主角软壳蟹就正正常常,不过不失,有蟹膏🤤 热热地,都feel 到系即叫即整🥳🥳🥳至于太套餐个鸡粒最迟上枱,热辣辣,鸡肉嫩滑一啲都唔老,有惊喜😎