2018-07-22
隔左好耐再次重遊舊地。今晚同朋友試下呢間德國餐廳。呢度氣氛唔錯,都有少少酒吧氣氛架!一坐低即刻叫左野飲先。我試咗all day happy hour嗰隻啤酒🍻。好大杯,入口唔會太苦,推介!朋友果杯Hula Hoop都話ok~海鮮意大利飯令人失望。除咗海鮮份量唔多,仲要淨係得🦐;黑松露薯條唔夠熱,食咗一兩條已經夠晒皮;Nurnberger Sausage就不過不失... 薯蓉同埋酸菜好match!反而甜品好有驚喜wor!芝士蛋糕配上cream好正,如果多番啲醬就更加perfect啦!趁住有信用卡優惠,我會黎多幾次。酒、小食同甜品非常推介... 而主菜方面,個人值得佢仲有進步空間。不過約埋三五知己啤啤佢既話,呢度係一個不錯既選擇!
Rum Runner,Hacker Weissbier,Hula Hoop
Truffle Fries
Nurnberger Sausage