门口有部巨型扭蛋机,奖品系Häagen-Dazs雪糕同6款别出心裁嘅限量运动造型襟章😍😍 上面系品牌驰名嘅面包球,化身运动员参与比赛项目,我哋抽咗两个相同公仔,仲同隔篱枱个小朋友交换,好好玩呀🥳最期待梗系新餐单, 开动Get‼️话俾大家听有咩正野先: 🦐风干火腿虾卷一口咬落大虾时,一阵咸香味道,原来系以风干火腿包裹鲜虾,伴以浓醇嘅雷吉欧芝士、烤蜜桃及新鲜茴香,味道层次丰富🫒意大利式佐酒小食 (一套三款: $72)食住小食、饮住啤酒、睇住运动项目就啱晒啦!小食包括迷你意式拼盘、罗勒香草酱车厘茄,以及杂锦意大利橄榄,感受浓浓意式悠闲风情🍕意大利青瓜薄饼 ($158/ 大: $196)炎炎夏日,PizzaExpress 新菜式都有好多青瓜口味,呢款薄饼配以新鲜爽脆嘅意大利青瓜,加上车厘茄、罗勒、芝士同番茄忌廉酱,青瓜嘅Juicy同fresh同香软脆边的饼底好夹呀每售出此款薄饼,PizzaExpress 更会捐出$8予癌症基金会,为癌症患者及其亲属提供专业支援,要俾个大大爱心🐓芝士鸡胸焗意大利青瓜 ($168)鸡胸肉配上爽脆的意大利青瓜同三款芝士、意式蒜香草,配上大量酸酸的番茄酱混配而成,鸡胸肉

最期待梗系新餐单, 开动Get‼️
话俾大家听有咩正野先:

🦐风干火腿虾卷

🫒意大利式佐酒小食 (一套三款: $72)

🍕意大利青瓜薄饼 ($158/ 大: $196)

🐓芝士鸡胸焗意大利青瓜 ($168)
鸡胸肉配上爽脆的意大利青瓜同三款芝士、意式蒜香草,配上大量酸酸的番茄酱混配而成,鸡胸肉焗得嫩滑多汁,食多几件都唔会滞

💰凡消费满$100,免费享有风干火腿虾卷($98)或焗面包球二重奏($98)。我哋叫咗焗面包球,一粒粒好可爱,真系好啱小朋友食

2024-07-30