2023-03-19 174 浏览
喺门口已经见到佢嘅招牌有几咁特别,好有心斋桥嘅感觉😂😂我地平日6点左有到左,好彩都唔使排队,入边嘅环境装修都系好特别😍😍系用手机落单,本来以为呢度只系有甜品食,估唔到都有几款咸食,我地叫左wasabi明太子章鱼烧八粒($42)、松叶蟹棒芝士大阪烧($53)、炙烧焦糖麻薯窝夫($78)、有料士多啤梨沙冰($39)、热情果静冈乌龙($24),佢嘅小丸子都不过不失🤣🤣,最有惊喜系大阪烧,好厚又好足料,而且有好多酱,食落一啲都唔干,而且份量都唔少👍🏻👍🏻,嚟到最重要嘅甜品环节haha,上面𠮶层好香蛋同奶味,好似食紧焦糖炖蛋咁,都几唔错☺️☺️饮品就不过不失,不过如果嗌甜品多嘅话,就最好叫茶饮😍另外屯门都有分店!