2022-08-17 45 浏览
唔揾唔知原来兆万对面有间楼上居酒屋仲几高汁,同朋友倾计一流🏮熟食我哋叫咗个锅仔手打乌冬豚骨汤底,手打乌冬好弹牙有口感,个汤有埋蔬菜蟹柳冬菇,比较鲜甜味好好饮,网烧美国榖饲牛七成熟,烧肉汁好惹味,本身好怕会太韧咬唔开,点知完全唔洗担心因为肉质非常嫩滑,钟意食烧肉嘅再推介薄切牛脷,厨师刀工好,每片牛脷薄到好似肥牛咁,蒜烧就更加好食,牛味十分浓郁,赞👍寿司同刺身都好高质,葱吞拿鱼腩军舰、火炙厚切三文鱼腩寿司、酱油七味烧左口鱼边寿司,火炙入口即溶无得顶呀!好滑溜,吞拿鱼蓉新鲜,加洲卷有埋青瓜就爽口啲,我哋另外仲有叫矶煮鲍鱼,甜甜的,师傅好好仲每只切片,令客人更易入口,鲍鱼超级爽口弹牙,好想一食再食,居酒屋黎讲性价比几高,坐卡位仲可以望街景,私隐度高,正😄
寿司刺身都好高质,葱吞拿鱼腩军舰、火炙厚切三文鱼腩寿司、酱油七味烧左口鱼边寿司,火炙入口即溶无得顶呀!好滑溜,吞拿鱼蓉新鲜,加洲卷有埋青瓜就爽口啲,我哋另外仲有叫矶煮鲍鱼,甜甜的,师傅好好仲每只切片,令客人更易入口,鲍鱼超级爽口弹牙,好想一食再食,居酒屋黎讲性价比几高,坐卡位仲可以望街景,私隐度高,正😄