2022-11-04 794 浏览
-China Bear-听个名心谂咁中国味浓🤧但其实佢系西餐厅黎架,拣呢间餐厅贪佢近码头同埋坐海边够哂c伏同扮嘢,仲要免加一!我地系星期日去,都算多人食,但就未去到要排队。见到有几张吉枱,不过都系门口等咗一阵(但唔知等咩)。介绍下嘢食先,嗌咗3样嘢,3个女仔share,份量唔算多,啱啱好够饱。1.Greek style stuffed squid classic pork filling and roasted garlic $148呢道菜送上黎时劲香,不过食落又唔觉得超好食😂鱿鱼肉质唔韧呢样抵赞,但个鱿鱼同埋入面酿个啲猪肉碎我略嫌觉得唔够味,佢唔系淡,但就系争咁啲鲜味🤧我觉得成道菜最好食系啲烤蒜同啲法包🤧2.Seafood linguine $158呢样最好食,个汁好香浓,配海鲜同意粉都好夹。意粉硬度刚刚好👍🏻青口份量算好多,不过虾就得两只🤣整体黎讲呢个真系几好食。3.Fish and chips $148一切开旧鱼就散散地,味道都系普通炸鱼,可以唔使食,冇特别。呢间餐厅主要食个景🤣如果想揾美食我觉得可以试下其他餐厅,我相信梅窝入面会有更好嘅选择。
-China Bear-

2.Seafood linguine $158

3.Fish and chips $148
一切开旧鱼就散散地,味道都系普通炸鱼,可以唔使食,冇特别。