2024-04-14
我想就最近一次喺贵店叫外卖用餐时嘅不愉快经历同您沟通。我哋本以为能够享受一顿美味嘅晚餐,但遗憾嘅系,喺我哋嘅食物中发现咗蟑螂。呢个发现令我哋当场感到极度震惊同不安,对贵店嘅卫生标准产生咗严重嘅怀疑。我明白喺餐饮业经营中,偶尔可能会遇到一些难以预测嘅挑战,但卫生同食品安全绝对应该系最基本,也系最重要嘅考量。发现蟑螂嘅事实不单单影响咗我哋当晚嘅心情,更令我哋对贵店将来是否能够提供安全、卫生嘅食品感到担忧。因此,我希望贵店能够正视呢次事件,彻底检查同加强内部嘅卫生管理措施,确保所有食物都系喺一个卫生、安全嘅环境下准备同提供。同时,我哋亦希望能够听到贵店对于呢次不愉快经历嘅解释同后续嘅改善措施。我哋期待贵店能够以顾客嘅健康同安全为先,采取积极嘅步骤回应我哋嘅担忧,并确保类似嘅事件不会再次发生。感谢贵店嘅理解同合作,希望能够再次信任并选择贵店。