2023-03-15
🤪中环街市嘅food court 有一间几有特色嘅面店料理~ 以见面为谐音😙 见面见面kin面🍜 可以喺度食到各式各样嘅东方美食佢地既核心价值 系可持续发展 (*☻-☻*)好适合爱地球既每一位💓 无论系食材定系外卖餐具 都系围绕着呢个核心。如果买外卖~ 佢哋嘅外卖容器系可以被生物降解~如果退返啲外卖容器~ 仲可以草印仔换奖品架🥰◐麻辣鸡软骨鸡肉抄手配担担波浪面一咬开~ 原来好juicy!! 鸡软骨做馅 令到佢口感更丰富🤗 皮薄~ 麻酱捞担担面的确一流😚◐台湾有机牛肉面汤底用牛骨、花椒粒等等熬出嚟💓 好有诚意~ 微辣嘅汤底~好岩我口味牛腱心肉质鲜嫩~ 建议尽快享用(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)因为手工面条好吸汤汁😚 ◐ 干炒有机牛河劲有镬气嘅干炒牛河😋 原来系用咗澳洲嘅有机牛肉😋 劲香口~ 牛肉又嫩◐本地蜂蜜和走地鸡蛋挞第一次食呢一种蛋挞😍 用本地农场嘅新鲜鸡蛋加埋本地嘅蜂蜜🥺 纯香港制造 🤓甜甜地 好好食🥺
佢地既核心价值 系可持续发展 (*☻-☻*)
好适合爱地球既每一位💓 无论系食材定系外卖餐具 都系围绕着呢个核心。如果买外卖~ 佢哋嘅外卖容器系可以被生物降解~如果退返啲外卖容器~ 仲可以草印仔换奖品架🥰 ◐麻辣鸡软骨鸡肉抄手配担担波浪面 一咬开~ 原来好juicy!! 鸡软骨做馅 令到佢口感更丰富🤗 皮薄~ 麻酱捞担担面的确一流😚
◐台湾有机牛肉面 汤底用牛骨、花椒粒等等熬出嚟💓 好有诚意~ 微辣嘅汤底~好岩我口味
◐ 干炒有机牛河 劲有镬气嘅干炒牛河😋 原来系用咗澳洲嘅有机牛肉😋 劲香口~ 牛肉又嫩
◐本地蜂蜜和走地鸡蛋挞 第一次食呢一种蛋挞😍 用本地农场嘅新鲜鸡蛋加埋本地嘅蜂蜜🥺 纯香港制造 🤓甜甜地 好好食🥺