Pavia位于公园旁,由新蒲岗或者九龙城巴士站行过黎都好方便。放工过到黎都可以系橙色既格调,暗黄的灯光下同朋友享用晚餐歇息。呢到既服务好好,侍应会系每道菜式中间都换碟,希望比客人享用到最纯粹既味道。餐前面包经过烘烤,加上牛油都好开胃香口,有芝麻包及蒜蓉包两款!之后叫左:1. 白酒煮新鲜纽西兰青口白酒香配上九层塔及蒜头片,香口而不重口,青口系真系新鲜而浓郁,有种食紧青口既同时食紧蚝既海水味感觉,而且size 中等得黎肉质肥美,数量都唔少!2. 香煎北海道带子配牛油柠檬汁主角系带子,有三粒,配上沙律菜及 哈密瓜,带子荡过牛油吸晒之后,香味好重,肉质鲜嫩唔会黐牙,大大粒好好味!3. 烧美国顶级肉眼牛扒大大块烧过有坑纹的牛扒,脂肪均匀唔会太肥腻,有油香同时有肉香,易切就知道质地唔会太硬同痴牙,唔系入口即融果种,而系真材实料既顶级牛排!4. 提拉米苏Tiramisu 个moose 整得好smooth, 甜得黎有奶香,配上咖啡粉系岩岩好既配搭!

之后叫左:
1. 白酒煮新鲜纽西兰青口