2016-11-08
下午茶既时候食午餐,真系最舒服既,又平d 又唔洗等位又唔洗逼。本来一心去食隔离间鸡扒既,点知见到呢间想试左好耐既餐厅,佢下午茶比午餐平20蚊,就秒速决定转场!一坐低就听到有食客话佢个饭同𩠌都系冻既,要叫waiter 换左佢,我心谂会唔会系中伏,但坐低左就试一试啦。佢个装修都真系好唔错,个大玻璃令到间舖头感觉上大左好多成整个感觉好舒服,但系坐高枱既就应该辛苦 d 啦。 点左清迈青咖喱鸡饭,仲可以配洛神花茶,都系$38,真系几抵。咖喱鸡既卖相几好,都唔错,鸡系新鲜既,个青咖喱几好,个口感好rich,送饭系正既!可惜(应该系我太饿)个饭唔系好够。个洛神花茶系茶包,就真系好一般,下次会叫第2 d 野饮。整体黎讲,以$40 以下呢个价钱,呢个环境,呢个食物系抵既,下次都可以试下佢个晚餐!
佢个装修都真系好唔错,个大玻璃令到间舖头感觉上大左好多成整个感觉好舒服,但系坐高枱既就应该辛苦 d 啦。 点左清迈青咖喱鸡饭,仲可以配洛神花茶,都系$38,真系几抵。 咖喱鸡既卖相几好,都唔错,鸡系新鲜既,个青咖喱几好,个口感好rich,送饭系正既!可惜(应该系我太饿)个饭唔系好够。个洛神花茶系茶包,就真系好一般,下次会叫第2 d 野饮。