2024-01-05
🍡鸡、猪、牛肉沙爹 $148每款有2串,每样都好出色,juicy唔柴唔觉得油腻,最加分既系个沙爹酱惹味开胃,鸡肉嫩甜甜地🍗,猪最重沙爹味好入味🐽,牛最香带炭烧味🐮,有咬口但唔会好韧👍🦀芒果蟹肉炒饭$148芒果甜开胃🍋,蟹肉多🦀仲有虾仁🦐,蕃茄🍅青瓜🥒伴碟,炒饭唔会太干,饭粒粒分明高质👍🦐大虾炒金边粉 $168用蛋网包住金边粉🍳,传统pad thai 配料有4只虾🦐﹑大葱🌿﹑花生碎🥜﹑芽菜﹑豆腐,虾🦐唔算鲜,不过钟意佢个金边粉🍜软硬干湿度适中,唔会痂埋一旧旧😝,味道正常甜甜地🍋香芒糯米饭 $108芒果大块好甜好食🍋,糯米饭软糯mix左椰浆微暖香甜😝.✨环境优雅,氛围感Max有情调,空间大,好舒适,落地玻璃望到街景远眺西九,不论系聚餐庆生都系唔错既选择,仲有贴心位欣赏等位拎左飞之后会打返电话通知有位,可以周围行唔洗企定定等位😉
🦀芒果蟹肉炒饭$148
🦐大虾炒金边粉 $168
🍋香芒糯米饭 $108
芒果大块好甜好食🍋,糯米饭软糯mix左椰浆微暖香甜😝