餐厅: 浦東晉家門
资讯:

2017-02-12 126 浏览
经过睇到呢间餐厅个名同佢地装潢 仲以为佢系食中菜 点知仔细原来睇原来系一间西餐厅入面系类似酒吧既格局 播住音乐 灯光柔和 环境唔错黑松露野菌杂菜意大利饭黑松露味非常香 亦有浓浓既芝士味 再配上香草 系一个水准唔错既烩饭烟三文鱼忌廉香草墨汁意粉烟三文鱼味道一流 佢唔似完全生既三文鱼个种感觉 亦都唔系熟三文鱼个种已经变到一旧旧肉既感觉 第一次食烟三文鱼 口感非常特别 亦保留左三文鱼既鲜味 不过蒜蓉就略嫌多左少少焗芝士吞拿鱼蘑菇吐司芝士味好浓烈 味道咸咸酸酸好开胃 不过有少少盖过左吞拿鱼既味道紫薯草莓松饼呢个系今日既重头戏首先系中间旧抹茶雪糕好好食 松饼入面有紫薯饼底 唔会好甜 而士多啤梨质素都好好 粒粒都系甜既 呢个甜品一流 亦好少系其他地方见到呢个款式 极力推荐

入面系类似酒吧既格局 播住音乐 灯光柔和 环境唔错
黑松露野菌杂菜意大利饭