2023-06-30
今次入到元朗,同朋友聚会黎到呢间餐厅,价钱黎讲都ok都系正常,四个人食到超饱😂。💁🏼♀️人均$400-500不等整体食物评价:★ ★ ★ ☆ ☆整体食物都好平均,大致上都觉得唔错。服务态度:★ ★ ★ ★ ☆ 服务员态度好好,会经常帮我地换碟。环境气氛:★ ★ ★ ★ ☆ 装修偏暗,比较有气氛,好岩大家坐低慢慢饮酒倾计。🥯食物方面火邑干邑蒜香牛油铁板海鲜$388佢海鲜都好大份量,亦都好多款,观赏著火都好正😍,但温馨提示佢地香料会用芫茜调味,唔食芫茜既人记得同服务员讲唔要。Parma ham蜜瓜卷$112Ham既咸味唔算重,算系淡口配埋蜜瓜甜甜地,几好食🙈。香蒜牛油芝士焗法式田螺菠菜$108牛油味好重,田螺都唔错,菠菜吸收牛油既味道,好好食虽然偏油,但可以接受。北海道带子蟹肉蟹膏黑松露意大利饭 $156个饭好creamy,味道都好香黑松露味,系蘑菇意大利饭既味道😆。碳烧慢煮16oz澳洲黑安格斯带骨牛小排配烧烤酱汁$288味道好重烧烤酱汁香味,同埋最特别系牛小排肉质煮到好似猪仔脾既软度,个味都好似,刷新左新观好正🤤。碳烧10oz澳洲M6和牛柳裙扒配烟熏岩盐 $328牛排正常发挥,而且都够味
💁🏼♀️人均$400-500不等
整体食物评价:★ ★ ★ ☆ ☆
整体食物都好平均,大致上都觉得唔错。
服务态度:★ ★ ★ ★ ☆
服务员态度好好,会经常帮我地换碟。
环境气氛:★ ★ ★ ★ ☆
装修偏暗,比较有气氛,好岩大家坐低慢慢饮酒倾计。
🥯食物方面
火邑干邑蒜香牛油铁板海鲜$388
Parma ham蜜瓜卷$112
Ham既咸味唔算重,算系淡口配埋蜜瓜甜甜地,几好食🙈。
香蒜牛油芝士焗法式田螺菠菜$108
北海道带子蟹肉蟹膏黑松露意大利饭 $156
碳烧慢煮16oz澳洲黑安格斯带骨牛小排配烧烤酱汁$288
碳烧10oz澳洲M6和牛柳裙扒配烟熏岩盐 $328
牛排正常发挥,而且都够味道,岩盐点少少就ok,唔系会好咸抢左牛排既味道😆。