餐厅: The Ground Kitchen
资讯:

2023-12-17 687 浏览
.⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯同朋友一齐去左上环一间有情调比较安静又有圣诞气氛既餐厅食晚餐,餐厅菜式都比较有特色,攞盘色彩缤纷丰富仔细,放住放松既音乐又有好多圣诞装饰品,令到时间不知不觉都过得好快前菜带子他他配墨鱼汁脆片配搭新奇,玻璃小瓶中系带子他他,软身口感加上香脆边点色墨鱼脆片口感满分巴马火腿 水牛芝士蜜瓜圣诞花圈一般,颜色鲜艳,芝士和蜜瓜都是圆形仲有鲜花喺上面做点缀广岛蚝肉周打鱼汤充满海鲜味道嘅一道汤饮完之后仲可以食喺旁边的广岛蚝鲜茄红酒烩牛尾•印度香酥饼 酸酸甜甜手尾非常入味亦都好软腍用印度香酥饼点下点汁好好味香煎鲷鱼柳-天妇耀秋癸•芒果沙沙 呢个都系好特别既一道菜鲷鱼煎得香脆外皮,鱼味鲜甜加上微酸但甜的芒果粒粉清新又鲜甜如果唔想错过其他好介绍,记得follow我呀😘多谢大家!!!你嘅支持就系我嘅动力!记得点赞❤️⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯The Ground Kitchen (西环)西环西营盘水街47号地舖 ⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯

前菜

带子他他配墨鱼汁脆片
配搭新奇,玻璃小瓶中系带子他他,
软身口感加上香脆边点色墨鱼脆片
口感满分

巴马火腿 水牛芝士蜜瓜
圣诞花圈一般,颜色鲜艳,
芝士和蜜瓜都是圆形

用印度香酥饼点下点汁
好好味

香煎鲷鱼柳-天妇耀秋癸•芒果沙沙
呢个都系好特别既一道菜
鲷鱼煎得香脆外皮,鱼味鲜甜
加上微酸但甜的芒果粒粉
清新又鲜甜

你嘅支持就系我嘅动力!记得点赞❤️

⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯

The Ground Kitchen (西环)
西环西营盘水街47号地舖