2018-11-18
你门口见到呢间铺个门面好靓,咁就入去试下,因为见到佢个炒蛋好吸引。你有呢个新品推介就系个乳酪饮品,味道有芒果味同埋士多啤梨味俾你拣,而我就叫左芒果味嘅三重奏乳酪饮品,佢哋个乳酪系专系用十字牌去制作,好有诚意。另外如果你系夜晚去嘅话就有笋野俾你食啦,呢一个铁板猪扒配肠仔餐都只系$60 ,其实好抵因为佢哋份量都几大份,夜晚嚟食嘅朋友可以试吓叫呢个。我就叫咗个常餐,佢系蕃茄牛尾汤通心粉,食落口个蕃茄味好浓郁好香,而且里便有好大旧猪骨,通粉嘅份量都多,软硬度煮得刚刚好。而佢呢个餐就系配烘牛油多士加黑松露炒蛋,个蛋好香黑松露未,亦都炒得好滑因为佢系用十字牌鲜奶炒嘅。呢个就系芒果味乳酪三重奏,首先你会饮到芒果乳酪味然之后就到鲜奶味之后就有啲芒果茸,好有层次感亦都好香芒果味。另外就叫咗个全日早餐,All day breakfast,佢份量都几大,有1块大大嘅香煎鸡扒,两块牛油多士,茄汁豆,最重要系佢个炒蛋,好滑,好香十字牌鲜奶味,因为佢地系用返十字牌鲜奶去做👍🏻👍🏻👍🏻好出色,至于鸡扒煎到外脆内软,亦都好juicy。而跟餐嘅嘢饮就叫咗热奶茶,佢哋啲奶茶好香茶味因为佢哋唔系用普通奶制造,佢用十字牌鲜奶
而跟餐嘅嘢饮就叫咗热奶茶,佢哋啲奶茶好香茶味因为佢哋唔系用普通奶制造,佢用十字牌鲜奶冲出嚟,所以好香浓好香滑。😋😋😋