2022-05-14 1816 浏览
仲要试伏几多间良心黄店☹️听讲活一鲜价廉物美,之前专登去北角分店食lunch,可惜个日唔食得生冷野,冇得试劲多人推荐既鱼生丼。后尾叫左烧牛肉豆腐定食🐮牛肉份量足够,白滑既豆腐洒左少少七味粉,令佢唔会太清淡。牛肉汁捞饭好食。如果住附近既话,不失为饭堂好去处。至于跨区专登去食就唔洗啦。今晚订座去了大角咀分店。终于可以一试寿司set啦❤️满心期待,点知小食已经好失望😭本身好钟意食清酒煮蚬,我仲会饮埋个汤,甜甜地有酒味好正架。不过呢个清酒煮蚬连我唔饮酒都觉得冇酒味,好似滚水煮熟咁。最惨系有沙😭朋友食左一啖成口沙,即刻觉得好扫兴😢埋单时店员问用餐感受,我直接话蚬好多沙。佢话我地早d出声既话可以换😔😔原来食物唔好食可以换😭大家下次记得出声反映呀~烧芝士年糕都好难整得唔好食😂 紫菜脆既话就好啦牛肉寿喜烧$128俾d cheap牛肉,几块豆腐,少少菜咁。食材太少1个女仔食完都唔够饱。活寿司$148咩都有d,同寿司郎质素差唔多。食左一个钟未叫埋单已经有店员叫我俾钱🤔可能有限时冇同我讲。由成口沙开始已经冇心情,后来既食物未高质到挽回我对佢既印象分

烧芝士年糕
都好难整得唔好食😂 紫菜脆既话就好啦

牛肉寿喜烧

寿司$148
咩都有d,同寿司郎质素差唔多。

用餐时段