2011-10-22 51 浏览
每枱都有d 装饰, 都几浪漫嫁. 饮品更可选择红酒 or 啤酒添 ! 烟三文鱼沙律, d 三文鱼&菜都几新鲜罗宋汤 用既系新鲜 tomato 而唔系茄糕, 所以唔系净系酸, 仲有番茄既甜味, 里面既杂菜都食到佢地既味道, 又唔会俾汤浸淋晒.烧肉眼牛扒 (六成熟) 好少餐厅真系可以烧到中间粉红色, 而肉质又唔好太硬, 伴菜仲有我最钟意既南瓜, 淋淋地又吸收左d肉汁, 所以好好味, 烧羊扒 (八成熟) 份量唔算少, 有两件, 肥瘦适中, 平日少食羊既都可以接受, 伴菜与牛扒相同. 如果有埋甜品就更加完美 结论 : 佢地既set dinner 完全唔贵, 可以叹住冷气望住个海 (唔系个个位都望到), 侍应又超有礼貌, 呢间一定会再去食.
烟三文鱼沙律, d 三文鱼&菜都几新鲜
, 淋淋地又吸收左d肉汁, 所以好好味,

如果有埋甜品就更加完美

2011-09-30