2019-09-24 85 浏览
系创兴呢到都好多唔同类型嘅餐厅,点知俾我见到呢到放题有海胆,当然要去试一试一入门口就见到呢啲许愿牌,又有啲长凳俾人等位 ,好阔落,多人等位都唔怕迫,不过可能今日系平日,所以舒服啲一入到去,枱与枱之间都好阔,唔会好似其他放题咁,啲枱好密,想行都行唔到,仲要张枱都唔细架 ,一次过叫多几款野食都唔怕冇位摆重点黎啦!放题有海胆,就当然要试一试 有海胆手卷同海胆军舰选择,虽则系放题但质素都唔错㖞,入口即溶,鲜味无穷😂我地叫左几轮先够呀刺身新鲜又多款炸物同串烧都好好食芝麻鸡翼表皮好脆,入面又保留到啲肉汁烧猪颈肉一份份咁上,块块都好谂,好易咬开最特别来讲系嘢饮,唔单止有平时出边都有嘅汽水或茶,最重要嘅系有利宾纳!唔系好多间放题会有 我就最钟意饮汤,所以每次去放题都会叫一碗面豉汤黎饮。呢度嘅面豉汤都唔差,都几多配菜,好多海带同豆腐食到尾声就当然要甜品同雪糕啦!雪糕有薄荷朱古力,唔系度度都有,正!

重点黎啦!放题有海胆,就当然要试一试

刺身新鲜又多款

炸物同串烧都好好食
芝麻鸡翼表皮好脆,入面又保留到啲肉汁
烧猪颈肉一份份咁上,块块都好谂,好易咬开

食到尾声就当然要甜品同雪糕啦!
雪糕有薄荷朱古力,唔系度度都有,正!