2015-07-07 3798 浏览
前一刻食完afternoon tea,路经呢度见冇咩人等位,觉得机不可失,就走上去继续食啦~入座,落单都系由oppa一手搞点,虽然英文讲得一般,但好有礼貌,加番啲分俾佢。食物好快就到,第一道菜系年糕,味道同好一般,同任何一间韩式餐厅煮的年糕一样味。较有惊喜的是这个捞面,面质烟un,辣酱带有甜味,超好味,很快就把这碟面ko了有点令人失望的韩式冰,冇几耐之前系韩国食过韩冰,所以对呢间嘅冰抱有太大期望,首先是份量很小,啲配料摆得好求其,流晒出黎,啲冰又溶得劲快。冰内有一块蛋糕,本来是要加$10才有的,但现在做紧promotion,只要upload食物相去 instagram 或 Facebook, 再tag norayo 就可以免贵食到啦!

韩式年糕

韩式捞面