2007-10-08 2 浏览
星期六一班人去食lunch,估唔到星期六都无set lunch只有a la carte。可能系因为呢个关系,只有三两台客。环境真系几好,装修好靓。D waiter都好有礼貌,不过好似好多都系新手,好腾鸡咁。我地点左三文鱼露笋沙律,吞拿鱼他他沙律,洋葱汤,水牛芝士蕃茄pizza, 杂锦pizza,带子宽条面,黑松露菌白鸽risotto。pizza完全唔得,批底应该系现成货,虽然系用sun dried tomato,但用左太多,好咸,芝士又唔香。沙律算合格,不过无dressing好dry。pasta, risotto同个汤就几好食,价钱亦算合理。一大班人想坐得舒舒服服倾下偈是去得过的,不过service同食物都有改善的空间,,星期六日有返set lunch or dinner可以吸引多d人试嘛,因为人流真系好少,唔知佢挨到几耐。