2020-04-08
成日都好想过嚟呢度试下 首先因为个名好过瘾 二来俾佢d neon lights吸引 三泥真系好想试下佢啲嘢食系咪真系何兰正😂我同其中一位友人都系沙姜粉 但呢个炸鸡翼完全满足唔到我哋 可以在蒙多多多多多多多d😆蚬超鲜 白胡椒汤超正 啲粉丝索晒所有精华👏🏻其实有啲质疑究竟我自己系咪真系食紧鸡颈肉 因为平时啲鸡颈瘦掹掹㗎嘛 但系呢个肉质弹口之余仲几厚肉 腐乳鸭肝温泉蛋呢个combination好难输 将呢堆bb捞埋晒一齐 比啲饭粒吸收晒 真系啖啖兴奋🤪虽然系和牛 但系部位系脸颊嘅关系所以冇乜油香只系得个淋字 失望desu 但系啲肠粉救咗个dish! 好实在有咬口 兼且啲汁可以sit喺上面😋呢度嘅churros带咗我去另一个境界 甜甜酸酸加cream cheese味 好special!! churros 外脆内软 不得了!!!!!!!味道:8/10何兰正沙姜风味炸鸡翼 $88白胡椒白味噌 鲜支竹煮纽西兰钻石蚬 $138烧XO酱日本无激素鸡颈肉 西京式廖孖记腐乳 烤肥鸭肝鹅配温泉蛋 三重县越光米饭 $192石澳梅菜扣和牛肉脸颊配 煎肠粉及烟肉炒椰菜仔 $182西班牙油炸鬼 榛子朱古力酱 柠蜜意大
蚬超鲜 白胡椒汤超正 啲粉丝索晒所有精华👏🏻
味道:8/10