2023-06-01
中环SOHO好嘢食嘅选择真系好多,今次就嚟到呢一间个名好特别,装修都好有风格嘅餐厅HOLY EAT😻 我总共叫左五碟,食到饱一饱:⭐️H.FC-HOLY FRIED CHICKEN呢一个炸鸡炸得非常之好,腌制嘅味道好浓郁,口感非常之香,再加上佢嘅配酱令到成个味道好出色!⭐️A CAULIFLOWER西兰花食得多,但呢种食法都系第一次食。佢嘅味道好特别,我唔系好识形容,有少少孜然味又有啲莓,总之未到食落去好丰富,好有层次!⭐️SPRING ROLLS呢个春卷都系好有惊喜,佢个配料有一啲洋葱啊菇啊仲有豆腐等等~所以个口感配菜都好丰富,而且春卷嘅质感都非常之好⭐️OX TONGUE MACARON呢个通心粉嘅份量好多,加咗一啲牛舌次切一块块咁落去炒。食落去好香,喺上面仲加咗啲芝士,非常之开胃嘅配搭!⭐️PAN FRIED SALMON三文鱼一食落去就知道系好新鲜,口感好弹牙。而且佢仲有一啲蔬菜作为配菜,特别钟意食佢嘅炸薯仔,炸得好松软好味。而且三文鱼嘅调味更加系画龙点睛。最尾仲叫咗两杯酒小卓一下,呢度环境都几好舒服,而且食物配搭有惊喜,不妨大家可以来试一试🤩
我总共叫左五碟,食到饱一饱:
⭐️H.FC-HOLY FRIED CHICKEN
⭐️A CAULIFLOWER