2018-03-23
小店,are u labler 系呢个餐厅名,亦都对现代人系一个好好嘅问题。 大家都好易因为人嘅读书成绩,收入,行为而定论好唔好 / 觉得佢会点。。。但其实你又几了解对方。 眼见社会对后生仔唔同标签,店主肯请大学觉得一事无成,读唔到书,少数族裔嘅人做店员 (请唔请到我就唔知),呢两个concept好好~ 生日果日决定要送自己一个good morning, 要黎呢度叹早餐。坦白讲,因为佢地concept 而被吸引黎食。拣左有egg benedict 嘅早餐,好refresh, 有少少沙律,一大块蕃茄,个包仲可以吸蛋汁食,好好味,好丰富,好饱。加多杯唔太多奶嘅flat white 更美满。好似食左60-70蚊,出去食all day breakfast / 类似嘅早餐都差不多。可能我太早去到,得我一个食客。从言谈中估计两位店员半工读紧,加油 💪💪