以set menu既价钱,曾经期望过水准应该唔差。但无奈租金高企,我觉得有一半既价钱系去左交租。跟餐既田园沙律同餐汤平平无奇,沙律略为细份,餐汤同出面餐厅既味道相若。主餐出场板烧鸡扒配紫菜薯角及烤露荀,露荀只得2条,说好的紫菜变天妇罗蔬菜、薯角变薯条。(从卖相黎睇,已经失望)虽然鸡扒够滑,但以呢个价钱,我会期望配菜多返少少。银鳕鱼柳炸南瓜饼,只有一旧鱼、菠菜、蕃薯片同炸南瓜饼。(一上碟已经感到中伏)既然俾得一旧鱼我,我有谂住如果真系唔好食会无下次,事实上一入口只感到 鞋鞋鞋、菠菜落左蒜蓉去炒,都系 鞋口、蕃薯片够清甜(但影响唔到我对呢碟野既评价)、炸南瓜饼味道甜,内里有栗子(单单食呢个会觉得好味,但都系动摇唔到我既评价)甜品压尾set menu加30蚊既窝夫千层配迷你芭菲,相同实物差好多呢(完全无晒幻想),用30蚊去食都还可以,俾64蚊正价我系唔会想食。
以set menu既价钱,曾经期望过水准应该唔差。
但无奈租金高企,我觉得有一半既价钱系去左交租。

主餐出场

甜品压尾