2024-07-22 356 浏览
成日系荔枝角出没都唔知道长沙湾广场有间好有质素既日本小店!🍽️ 免费餐前小食 🥳- 腌萝卜+中华沙律我平时系唔食腌萝卜,但佢比左一人一碟,仲介绍系自己腌制既,甘就试下一旧,点知令我对呢样野有d改观,微甜微酸清爽,唔会有好生同青涩味👍🏻🍽️ Pineapple Coco & Rocky Mountain叫左两杯mocktails… 两杯都好饮🍽️炸池鱼BB呢个大推👍🏻炸得好脆得黎里面肉质仍然有湿度,唔系干晒又无油淋淋,可以成条食,点d沙律酱,唔觉唔觉一条接一条就食晒♥️ 🍽️鸡皮饺子里面系一贯日式饺子个种比较碎同软身既馅,亮点系块鸡皮,鸡皮炸得金黄透身,好味🥹🍽️腐乳猪豚 用腐乳同Sake腌既松板猪肉加上蜜糖衣,好味!🍽️叉烧和牛用叉烧酱去调味既和牛串🍽️福袋乌冬第一次见呢个造型😍 唔系得个样,内同外都满分🤩 🍽️花生酥店家推介佢地甜品既材料都系黎自日本,所以我地拣左花生酥试下。花生味好香,非常酥,真材实料,推!💁🏻‍♀️ 睇得出黎有用♥️既餐厅,每一道菜店员会精简介绍亮点,加上精美既摆盘,食材既选用同烹调既味道,可一可再既餐厅!
成日系荔枝角出没都唔知道长沙湾广场有间好有质素既日本小店!

🍽️ 免费餐前小食 🥳- 腌萝卜+中华沙律

叫左两杯mocktails… 两杯都好饮

🍽️炸池鱼BB

🍽️鸡皮饺子

🍽️腐乳猪豚

用腐乳同Sake腌既松板猪肉加上蜜糖衣,好味!

🍽️叉烧和牛

用叉烧酱去调味既和牛串

🍽️福袋乌冬

第一次见呢个造型😍 唔系得个样,内同外都满分🤩

🍽️花生酥