2019-01-27 102 浏览
呢几日同几个姊妹去食晚餐,佢哋拣咗尖沙咀呢间有田园feel嘅餐厅,我哋因为睇咗餐厅嘅相觉得几靓所以就嚟咗呢度啦,但系我哋𠮶日可能好多人入到去觉得有啲迫,同埋个餐厅有少少局,好啦我哋叫咗几款嘢食,有意粉意大利饭,黑松露薯条,同埋明太子多士首先讲吓个黑松露薯条,我觉得个黑松露酱几好味薯条睇得出系啱啱炸出嚟直接送到,所以热辣辣点酱食几正,你哋食记得要吹两下,之后个明太子多士口感几特别,唔会好油腻都唔错,但系个意大利饭我就觉得有啲强差人意,个樱花虾牛油意大利粉走纯朴路线,冇乜特别无惊喜 反而我好钟意我𠮶杯焦糖雪糕忌廉冻朱古力,个焦糖雪糕几好味唔系死甜𠮶D,有诚意之作哈哈😄我觉得呢间餐厅比较适合几个女仔一齐坐低饮杯嘢倾吓计
我觉得呢间餐厅比较适合几个女仔一齐坐低饮杯嘢倾吓计
焦糖雪糕冻朱古力