2009-11-20
(有相)好唔好食又睇落去 303 回: 给你一口甜@MilkTop ミルクトップ!http://hk.myblog.yahoo.com/goodboy_philip/article?mid=38470好少特登去食甜野, 例如雪糕呀, CHEESE CAKE 呀, 心太软...少甜食, 所以多左 d QUOTA 去食其他野! HAHA...不过呢间0系 CWB SOGO 既 MilkTop ミルクトップ 既出品真系唔错! 如果钟意食, 可以一次过 SET COUPON, 久不久口痕都会去食下! 好唔好食? 又睇落去? 久不久会有限定食品! 呢个朱古力芝士雪糕蛋糕 UFO 型, 好吸引!因为我唔太喜欢食 CHEESE CAKE, 食亲 CHEESE CAKE 结果都系苦了自己...不过对 MILK TOP 有信心, 所以试下两个细朱古力 CHEESE TART!睇睇? 横切真系半圆形 WOH! 甜~~~! 几松化都唔错! 虽然唔钟意食 CHEESE CAKE, 都无 "拿" 埋口面!朱古力再甜 D! "辟" 走 D CHEESE CAKE 味, 好味 D! HAHA...MILK TOP
MILK TOP 当然仲有主打雪糕啦! 而最好味就系豆腐味!
食雪糕可以选择食甜筒! 两个牛乳雪糕球, 慢慢食行超市, 唔怕滴到好似周秀娜咁呀!
想 TAKE AWAY? 买得多会连埋冰袋, 摆块干冰保证唔会坏啦!
MILK TOP 食品当中, 最钟意都系佢地既牛奶布甸! 坚好味!
最终评分: 3.5
milktop,milk top,北海道,北海道牛乳,雪糕,铜锣湾,sogo,豆腐雪糕,ミルクトップ,好孩子,食评,日本,东京,好唔好食,好唔好食又睇落去