2020-04-09
又一村有一间隐世嘅西餐厅,环境以工业风为主,餐厅简单嘅装修别具风格。呢度嘅厨师系蓝带厨师,所以食物都有一定嘅水准。晚餐有散叫,有套餐。有较经济嘅一人餐或者系比较Luxury嘅一人或二人餐,适合唔同选择嘅人。我哋叫咗凯撒沙律,份量都好多;Parma ham 味道唔会太咸,容易入口;而且沙律菜够新鲜。汤系摩椒汤,系唔同嘅椒混合一齐,味道味道好似番茄汤咁,几creamy。配上香脆嘅蒜蓉包。主菜系三文鱼南瓜意大利饭,三文鱼柳煎得恰到好处;皮少少脆;南瓜意大利饭嘅饭度软硬适中,南瓜汁都几香。我钟意食猪鞍,整得够林,已经有调味;而且猪味好香。仲有唔同嘅配菜:有小椰菜花、小萝卜、粟米芯及BB芦笋。餐厅俾人感觉隐蔽有私人空间,而且都几舒适,不失为一个好地方。
又一村有一间隐世嘅西餐厅,环境以工业风为主,餐厅简单嘅装修别具风格。 呢度嘅 厨师系蓝带厨师,所以食物都有一定嘅水准。