2020-02-28 243 浏览
同K哥真有缘🤝肺炎环境下食野都要揾间环境好D先安心,元朗同事介绍我去~话呢间干净、环境好、食物保持,OK出发!到步见到K哥真有缘^ _ ^兄弟,老友介绍下叫𩠌......先上海哲分蹄~麻油香味、分蹄肉质都算不错,脆皮芝士虾~K哥话出面很少有这样做法真系好食,出来油很少,炸功夫食落芝士香浓味重下层虾肉无过火刚熟呢道菜真功夫砵酒蚝上枱出烟~热、外表野味、食落轻淡酒味~蚝有蚝汁~保持蚝鲜味又系一道厨艺菜!鲍鱼鱼扣鲍鱼扣得好用鲜鲍扣,淋滑有鲍鱼味,鱼扣先系重点,扣得像鲍鱼一样~够身得黎无过火~一味𩠌、两种材料,都赞难得,鲍鱼汁火腿味亦很香浓外面亦好难有得食,名门都要有食神先有、预订都不一定有,真系有缘,有个老友都系成日黎,特意叫我试芝士海鲜焗乌冬、太极饭、椰皇一碟粉面都咁浪费时间去做,又煮又焗都系138!但真系好好食😋芝士焗后更香浓饭出来好靓仔,但真系好饱,只能食少少🤏都不错味道👍🏻椰皇出来已经闻到好香、食落好滑!今晚好好味!一定会再来!呢度有免费泊车、车埸大!服务态度OK!多间房间!
K哥话出面很少有这样做法
真系好食,出来油很少,炸功夫
食落芝士香浓味重
下层虾肉无过火刚熟