2021-01-24
戒咗Pizza Hut 同kfc好耐,某日look到有人介绍呢间pizza,正呀...即试💛DK Pizza Cafe💛佢地系有外送速递既,不过唔同地区有唔同既消费要求,详情可以打去问返佢地。而我果区可能又新界,比较远,要$900先送好啦,讲返野食,其实唔差,平时pizza店一般系跟忌廉汤多,但DK有埋罗宋汤选择,我好钟意罗宋汤㗎🍲罗宋汤唔错,唔会太酸太辣,味道啱啱好,几好饮🧀🥖芝士蒜茸包同蒜茸包都ok🥦白汁芝士焗西兰花,呢个好味小食仲有咖哩角、春卷、洋葱圈,呢啲都正正常常,好食既到炸鸡啦,我地叫咗魔鬼芝士炸鸡、乳酪芝士炸鸡同埋奇趣鸡。🧀🐔魔鬼芝士炸鸡系有好多芝士系啲鸡上面,个底仲垫住咗啲薯角,而啲薯角又黏满哂芝士,啱哂芝士控既朋友🤤🤤🐔奇趣鸡就好似KFC原味鸡,但个皮就再脆口啲,如果食开原味既,选择奇趣鸡就啱啦仲有个乳酪芝士炸鸡,佢有跟一盒乳酪酱,可以沾嚟食,味道系特别,都ok,但就唔系好食得到有芝士味😅好啦,到pizza啦,叫咗🍕泰式辣香鸡同千岛海鲜其实我系好期待个千岛海鲜,因为去每一间pizza店,我都一定会选千岛,真系好钟意食,不过今次系失望既😔食唔出有千岛酱既味道,同普通pi
💛DK Pizza Cafe💛
而我果区可能又新界,比较远,要$900先送
🍲罗宋汤唔错,唔会太酸太辣,味道啱啱好,几好饮
🧀🥖芝士蒜茸包同蒜茸包都ok
🥦白汁芝士焗西兰花,呢个好味
小食仲有咖哩角、春卷、洋葱圈,呢啲都正正常常,好食既
到炸鸡啦,我地叫咗魔鬼芝士炸鸡、乳酪芝士炸鸡同埋奇趣鸡。
好啦,到pizza啦,叫咗🍕泰式辣香鸡同千岛海鲜
食唔出有千岛酱既味道,同普通pizza差唔多☹️唔知系因为佢地用果款千岛酱比较淡味,定系因为落得太少
个泰式辣鸡ok既,唔系话好辣果种
总括嚟讲,DK既食物水准系唔错,除咗个千岛pizza😅,价钱亦都唔贵,款式选择都算多,绝对会再帮衬
开party搅聚会既话,不妨都试下叫佢地既外卖呀💛