又去咗元朗揾嘢食~是晚喺住附近嘅友人带领下嚟到呢间性价比超高嘅餐厅~竟然任饮任食两小时都只系$198@位(7-9pm)(另加一)~仲劲多花款可以拣烤鱼/鸡煲/椰子鸡/水煮鱼/酸菜鱼等等🤭拣到眼都花埋!!仲有汽水🥤、茶饮🧃、啤酒🍺可以随便饮添~当中最钟意呢度自家制嘅鲜果特饮🤟🏻🤟🏻.经过一轮商议~我哋要咗烤鱼(单单系烤鱼已经有好几款口味可以选择😝)~最终决定要藤椒味烤鱼🫑上枱见原条鱼已经炸过非常香口~再放喺惹味x辣味并存嘅汤底之中滚滚吓~斋睇已经流哂口水啦🤤🤤食落鱼肉软嫩且吸附咗惹味藤椒香气嘅汤汁~越食越过瘾!!汤锅中仲附有莲藕,洋葱,香茜等等等配菜~实在系好丰富呢!!食完条鱼仲可以去自助区任拎火锅料继续打边炉添😝我哋出去再拎咗啲蔬菜,手切牛肉,丸类就收手了~连雪糕都食唔落😂😂实在太饱太满腹啦~