2006-05-03 33 浏览
之前经过marco gateway polo 见到$50 tea buffet, 打电话book 同女朋友试o下, 仲以为酒店都唔会太差, 谂住食甜品同cake! 点知个度真系好少野食,我其实都唔expect 有d 乜, 但系佢d 野真系唔得:大部食物系冻, 但系热情果汁系暖的,吹胀d 春卷同其他炸野"林"的食物款式少都算,但点解又冻又难食有三只小焗蚝但都唔足以弥补$55 冇贵价,人之常情, 但系可否可口少少? 见到门口有好多人见到个牌都save 个电话,但其实望真d餐厅入面,一眼都可以睇到有乜食!真系想同佢地讲唔好book度!最后只怪自己资料搜集不足, 以为酒店会有quality, 但都原来只系挂酒店名而已! 我太天真!仲有打电话去book 时,系要book 成个几月,o下先命,以为真系咁著数,咁多人食!这只不过座位少,只做weekend, red day的原因吧!
大部食物系冻, 但系热情果汁系暖的,吹胀
d 春卷同其他炸野"林"的
食物款式少都算,但点解又冻又难食
有三只小焗蚝但都唔足以弥补