2024-11-27 69 浏览
朋友介绍呢间日本居酒屋非常有惊喜,性价比极高。店内装修日本风格,非常舒适。店员热情款待,照顾周到👍👍🌟海派甜筒🌟卖相同手卷好相似,唯独是佢系一点米饭都没有🤭全部都系新鲜嘅刺身,由松脆可口嘅银鳕鱼干包裹住满满嘅海胆、吞拿鱼蓉、三文鱼籽,啖啖鲜味,全部都系我嘅至爱🤤🤤鮨鲔二人餐(HK$298)🌟蔬菜沙律🌟爽脆新鲜沙律,加埋黑醋,开胃醒神🌟吞拿鱼甜虾塔塔🌟呢个绝对喜出望外,脆卜卜嘅银鳕鱼干上面铺咗满满嘅吞拿鱼蓉同埋甜虾,鲜味十足,加埋脆卜卜嘅蟹籽,口感非常丰富😋🌟三式刺身🌟(三文鱼、章红鱼、八爪鱼)章红鱼片甘甜清爽,脂肪丰富,口感扎实,回甘味极重,八爪鱼有淡淡的海洋气息,弹牙有咬劲,三文鱼够哂肥美🤤🌟三式寿司& 芒士吉列虾卷 🌟食亲日本菜唔食米饭硬系好似争紧啲嘢😂,赤海虾、三文鱼腩、章红鱼寿司同埋吉列虾卷就系恩物,既可以食到新鲜嘅材料,又可以增加饱腹感🤭🤭🤭🌟芝士明太子玉子🌟玉子够厚身,蛋味香浓又滑,满满既明太子同芝士,烧得啱啱好,有丰富嘅层次感,好好味👍🌟烧香草烧三文鱼头鲛🌟大大份嘅三文鱼头鲛,烧到焦香带脆,三文鱼肉够哂肥美😍🌟牛奶布丁🌟自家制嘅牛奶布丁香滑好味

🌟海派甜筒🌟

鮨鲔二人餐(HK$298)
🌟蔬菜沙律🌟
爽脆新鲜沙律,加埋黑醋,开胃醒神

🌟吞拿鱼甜虾塔塔🌟

🌟三式刺身🌟(三文鱼、章红鱼、八爪鱼)

🌟三式寿司& 芒士吉列虾卷 🌟

🌟芝士明太子玉子🌟

🌟烧香草烧三文鱼头鲛🌟
大大份嘅三文鱼头鲛,烧到焦香带脆,三文鱼肉够哂肥美😍

🌟牛奶布丁🌟
自家制嘅牛奶布丁香滑好味