早排见到饮食男女介绍龙门居宵夜街,搞到我心思思决定同老公去扫街!黎到老公话有间狗仔粉新开想试下,由于我地食完晚饭先黎,两个人叫左一碗招牌狗仔粉,$19一碗价钱都好平民化,老板娘好好招呼,我地要小辣,老板娘就主动话帮我地另外加小小唔辣菜圃,香口d咁话好Nice~ 本身抱住试新野心态,点知一食真系有惊喜好清新有小小东菇丝同虾米仔,系传统狗仔粉既味道!仲有猪油渣好香好好味!跟住叫左一串秘制咖喱鱼旦$7,咖喱汁好香好正鱼旦仲系我中意食既果皮鱼旦 另外仲有皇牌鲜虾云吞,我地见到劲多人买,要等6分钟,因为老板话佢地即叫即做,于是我同老公就心思思买左个细云呑$16有5粒,云呑竟然系原只大虾做,好鲜好爽口,两个字:抵食,食既时候要小心,因为即煮生云呑个心会好热,唔同返热既云呑,千其唔好一野放入口不过云呑我地就唔记得影相,总括黎讲真系有惊喜,真心推介
好Nice~ 本身抱住试新野心态,点知一食真系有惊喜
好清新
跟住叫左一串秘制咖喱鱼旦$7,咖喱汁好香好正
鱼旦仲系我中意食既果皮鱼旦
不过云呑我地就唔记得影相,总括黎讲真系有惊喜,真心推介
招牌狗仔粉
秘制咖喱鱼旦
2016-06-11
6 分钟 (外卖自取)
招牌狗仔粉
秘制咖喱鱼旦