2018-01-15 571 浏览
想写呢间食评好耐,终于有时间了!其实由未食过到现在已食左好多次(2017食左超过6-8次,2018未食),本来就系要去OpenRice search下有咩好食,就比我找到呢间悦兴嘅食评,见食评虽少,但也是好评(但却是2013,真系n年前),就当比次机会大家去试下啦!点知一试爱上!第一次来跟旧食评叫蟹肉蒸蛋啦,再叫最爱叫嘅小菜咕噜肉,d𩠌黎到卖相靓已好吸引仲要份量大(细食者真系唔好一人叫一个小菜,唔系真系食唔哂架!)蒸蛋又香又滑,蟹肉唔多但真系蟹肉黎,唔系蟹柳),好味!(不过近两次去都冇左蟹肉蒸蛋了,只有其他蒸蛋)到咕噜肉,甜酸适中,啖啖肉,好味!份量真系超大,我地两个唔细食都食到饱到上心口!经过呢次之后,我就连续去左几个星期,仲带埋家人去食,试埋脆皮烧鸡,元蹄等等,都系好好味,冇失望!服务就一般正常啦,家庭式经营咁,老板都几友善架!真心推介!
想写呢间食评好耐,终于有时间了!