2017-03-13
有日想食捞檬,但卖晒,!我见到好大张相 入面有六件炸春卷, 张相上面有贴咗一张好大张嘅红色纸写住16蚊仲有钻, 咁我就叫咗喇! 后尾发现原来系得三件, 仲要短过我只手指尾咁细件嘅三件春卷 我返去揾𠮶间铺头嘅人问:「系咪得三件咋 我见到张相有六件㗎噃?」, 佢话:「张相下面有字写住$16 三件」, 其实佢张相下面写嘅字同张相仲有红色价钱牌对比,我我系真系完全睇唔到下排既字,可能我太专心睇相同埋个咁大既红色张同,当时觉得间野劲 狡猾好似声东击西咁!博人睇唔到d字!咁min size,希望好味啦点知都系失望! 个皮好硬好难咬开, 本身个春卷又冇咩味。 跟住就点附送个酱汁,系立即增加左风味,但都系 弥补唔到佢本身太多既缺憾量 当时眼火爆既我觉得佢地好似呃左我咁!!仲要帮呢个春卷改左个名-<不诚实的硬皮手指尾春卷>讲返d好野!就系佢个捞檬,我中意佢有好多菜又有5块鸡扒,每次食好满足感觉自己好食得均衡青瓜丝,萝卜丝,生菜,炸 蒜 ,香叶得闲食一食好清爽份量十足好鬼饱
我见到好大张相 入面有六件炸春卷,
咁min size,希望好味啦
讲返d好野!
感觉自己好食得均衡 青瓜丝,萝卜丝,生菜,炸 蒜 ,香叶
得闲食一食好清爽 份量十足好鬼饱