2024-09-21 478 浏览
突然好想食大排档但又好怕热,之后揾下边到有得食,点知见到佐敦既熟食中心有所以就拣左呢间。原来呢到系有任饮任食既价钱,只要你好钟意食小炒,呢到一定有一款系你钟意食既,而今次拣左$288一位 (小炒+煲仔)90分钟任饮任食既A餐,呢个餐牌超过百类俾你拣,有小炒、砂锅煲、牛🐄、鸡🐓、猪🐖、小食、汤羹、粥粉面饭、饮品🍻。今次同朋友叫左下面既菜式,估唔到都好出色,而且呢到啲份量一啲都唔少,一大班男士黎食一定够哂饱。黑椒薯仔牛柳粒 🐄我觉得呢个菜系必点,因为牛柳粒一啲都唔实,而且个薯仔包住哂蜜糖,个汁调较得非常之好,好出色,如果你钟意食薯仔,呢个就非常合适,因为薯仔数量都唔少。香辣新鲜鱼皮🐟估唔到一间大排档竟然有碟咁出色既鱼皮,鱼皮非常爽脆同新鲜,而且愈食愈辣,如果送啤酒真系一流,点知呢个鱼皮成为呢到既必点之菜,同埋大排档都推荐点呢个鲜皮。肥泉小炒王🥬🍤呢碟一黎到就哗一声❗️,因为份量非常多,而且系满满的,最重要系呢到唔会俾少份量你,连虾干都大大只,虾干份量都唔少呀,啲虾干入哂味但一啲都唔会觉得咸,仲要有啲虾米仔同菜脯,好有镬气!豉油皇新鲜鹅肠🪿大量既鹅肠,而且都好干净,最紧要系够爽口同埋每条都吸哂

黑椒薯仔牛柳粒 🐄

香辣新鲜鱼皮🐟

肥泉小炒王🥬🍤

豉油皇新鲜鹅肠🪿
大量既鹅肠,而且都好干净,最紧要系够爽口同埋每条都吸哂啲豉油皇汁,另外亦配左海量既芽菜。

任饮任食真系好抵,但呢到规定每人每次只可以叫两款,而店员都好尽责会望下系咪食哂先再俾叫,如果你系同几个朋友黎,个枱上面既野一定要全部食哂先可以再叫,非常之好系因为唔会因为咁浪费哂啲食材,食得哂先好叫呀。