2022-10-11
友义气•酸菜鱼😋😋😋有镬气•友义气铜锣湾黄金地段美食琳琅满目、竟然揾到一间正宗川菜又有镬气就系#友义气•酸菜鱼#店内装修环境宽敞、简洁装修以中国风去配合川菜和小菜、配埋中国look😜碗碟👏🏻👍🏻店员服务一流、仲好细心💕先来一个招牌菜酸菜鱼(标准)$238、要咗个Baby 辣、店主特选海鲈鱼、原条鲈鱼连头一起上、好诚意、卖相好吸引、配埋酸菜汤底有花椒、泡椒、莴笋、金菇、豆芽、红薯粉(特色以寛条、好烟韧有咬口、好配搭👍🏻)、真系完美配合😋鱼鲜🐟嫩滑、汤🥣底酸酸带点辣、最紧要配埋个白饭味道更一流!软壳蟹系我最钟意、有避风塘式、椒盐式、黄金式、拣咗黄金软壳蟹🦀$115、软壳蟹沾满浓浓嘅蛋黄酱炸到脆卜卜、好酥香、囗感丰富、yummy yummy 😋😋真系够晒镬气!再来一杯大柠乐$26⋯⋯真系有惊喜、用饮啤酒嘅杯装、盛装满满两杯份量可乐 + 七至十柠檬片、真系叫做超级超级大柠乐😃😜😜荔枝乳酸$26⋯⋯饮品内有红红荔枝爆珠、一咬荔枝珠、清香甜味爆出嚟、好特别新鲜感、配合乳酸饮料🥤⋯⋯好鲜艳夺目!味道仲唔错👏🏻👏🏻👍🏻店内仲有套餐提供价钱都好抵👏🏻👏🏻午市特色套餐优惠仲免收加一下午茶套餐2:00-5:
😋😋😋有镬气•友义气
店员服务一流、仲好细心💕
店内仲有套餐提供价钱都好抵👏🏻👏🏻
午市特色套餐优惠仲免收加一
下午茶套餐2:00-5:30pm八五折优惠
晚市预订订座、小菜套餐八折优惠
生日宴、三五知己聚会、可预订房间(先到先得)
#铜锣湾#有诚意#有镬气#小菜#
友义气•酸菜鱼